Vapaaharjoittelu

Vapaaharjoitteluoikeus

Hankkimalla vapaaharjoitteluoikeuden pääset omatoimisesti harjoittelemaan koiraurheiluhallissa silloin, kun siellä ei ole muuta toimintaa tai varattuja vuoroja.

Hakunilan seudun koiraharrastajien (HSKH ry) ja Border Agility Teamin (BAT ry) jäsenet voivat hakea vapaaharjoitteluoikeutta omalta seuraltaan.

Vapaaharjoitteluoikeudet ostetaan aina yhdelle kaudelle kerrallaan. Kausien päivämäärät ja kenttäjaon voit helposti tarkistaa alta.

Talvikausi 2.10.2023-28.4.2024

Ojanko Areena kenttajako talvi

Kesäkausi 29.4.2024-22.9.2024

Kesäkauden kenttäjako -kuva

Vapaaharjoitteluoikeuden hinta

Vapaaharjoitteluoikeuden hinta talvikaudelle 2023-2024 on 500 €. Ajantasaiset hinnat voit aina tarkistaa hinnastostamme.

TOIMI NÄIN:
1. Ota käyttöön Skedda-varausjärjestelmä.
2. Lue ohjeet ja vapaaharjoittelun säännöt ja varaa vapaaharjoitteluvuorosi.

Kaveritreenimaksu

Ojanko Areenalla on käytössä myös kaveritreenimaksu, joka oikeuttaa omatoimiseen harjoitteluun yhdessä vapaaharjoitteluoikeuden omaavan kanssa. Kaveritreenimaksu on 15 €/kaveri/tunti ja se oikeuttaa harjoittelemaan yhdellä kentällä. Muut vapaaharjoittelun säännöt ja ohjeet pätevät myös kaveritreenin yhteydessä, ks. hallin säännöt.

Kaveritreenaajista tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse varaukset@ojanko.fi ja kaveritreenimaksu maksetaan viimeistään hallille treenaamaan saapuessa MobilePayllä, lyhytnumero 78533 (tieto löytyy myös joka kentän ilmoitustaululta). Maksun viestikenttään merkitään vuoron varaajan (=vapaaharjoittelukortillinen) nimi sekä treenien päivä ja kellonaika. Vapaaharjoittelukortillinen on vastuussa siitä, että kaveritreenivuoro tulee maksetuksi.