Yhteistyökumppanit

Hanki näkyvyyttä Ojanko Areenalla

Ojanko Areena on nostanut Ojangon koiraurheilukeskuksen Suomen monipuolisimmaksi koiraurheiluun keskittyneeksi alueeksi. Koiraurheiluhallissa järjestetään aktiivisesti koulutus- ja tapahtumatoimintaa sekä kilpailuihin tähtääville koirakoille että lajien muille harrastajille.

Halli tuo Vantaan kaupungille, pääkaupunkiseudulle ja hankkeen yhteistyötahoille huomattavaa näkyvyyttä kaikkien koiraharrastuksista kiinnostuneiden keskuudessa. Kilpailu- ja tapahtumatoiminnan sekä erityisesti arvokilpailujen järjestämisen kautta Ojanko Areena tavoittaa agilityurheilijoiden lisäksi myös suuren yleisön.

Näy koiraharrastajille

Ojanko Areena tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa koiraharrastuksesta kiinnostuneet. Voit hankkia yrityksellesi hallista paljon näkyvyyttä saavan mainospaikan tai jopa oman nimikkokentän.

Jos kiinnostuit, kysy lisää hallin tarjoamista yhteistyö- ja kumppanuusmahdollisuuksista osoitteesta hallitus@ojanko.fi.

Ojanko Areena koiraharrastajille

Yhteistyökumppanimme

Avec-logo

Eläinklinikka Avec

Eläinklinikka Avec on täyden palvelun eläinklinikka Porvoossa. Palveluvalikoimamme on laaja ja urheilevia koiria palvelevat erityisesti huippuosaajamme urheilukoiraeläinlääkäri Tiiu Toijala sekä ortopedi Pia Björkenheim. Laadukas ja monipuolinen laitteisto (rtg, CBCT, ultraääni, niveltähystykset ja muut kirurgiset tähystysleikkaukset) osaavissa käsissä mahdollistavat nopean diagnoosiin pääsyn ja oikean hoidon nopeasti. Tervetuloa niin omaksi ilokseen kuin tavoitteellisestikin harrastavat koirakot!

Valjakko-logo

Eläinlääkäriasema Valjakko Oy

Eläinlääkäriasema Valjakko on vantaalainen itsenäinen eläinten terveydenhuoltoon keskittyvä yritys. Valjakko haluaa olla helposti lähestyttävä eläinlääkäriasema, jossa sekä lemmikki että omistaja otetaan lämpimästi ja kiireettömästi vastaan. Yritys panostaa lemmikkien ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon laji- ja rotukohtaiset erityispiirteet huomioon ottaen.

Hauska-logo

Hauska Koirankakkapussit

Hauska koirankakkapusseja on kahta kokoa: pieni ja isompi, helposti solmittava.
• Hauskoja tehdään niin teollisuus- kuin kotikompostoituvasta materiaalista
• Hauska irtoaa rullasta repeämättä
• Isomman Hauskan saa helposti solmuun
• Kotimainen avainlipputuote

Love paws -logo

LovePaws® – Rakkautta tassuille

Galican-logo

Galican agilityesteet

Anident logo pysty

Anident

Anident on oikea klinikka tapauksissa, joissa lemmikkisi tarvitsee vaativampia hammashoitoja, kuten juurihoitoja tai oikomisia tai leukakirurgiaa, hankalien ja puhkeamattomien hampaiden poistoja, leukamurtuman korjausta tai suukasvaimien kirurgista operointia. Voit pyytää lähetteen omalta eläinlääkäriltäsi tai varata ajan itse.