Vuokkoset Areenan avajaiset 21.1. klo 13 HSKH:n kisojen yhteydessä

Vuokkoset Areenan avajaisia juhlitaan lauantaina 21.1.2012 HSKH:n agilitykilpailujen lomassa. Avajaisseremonia alkaa klo 13.00.


Tilaisuuden avaa presidenttiehdokas Pekka Haavisto.

Lisäksi tilaisuudessa puhuvat mm.

Antti Lindtman, kansanedustaja ja Vantaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja
Jerkko Mäkelä, Suomen Agilityliiton puheenjohtaja
Helena Suni, Suomen Kennelliiton hallituksen puheenjohtaja

Lisäksi Hakunilan Seudun Koiraharrastajat ja Border Agility Team kertovat miten suuri unelma, oma halli, muuttui todeksi.

Ohjelmassa on puheiden lisäksi hallin symbolinen käyttöönotto. Avajaisia juhlitaan agilitykilpailujen merkeissä, joten samalla sinulla on mahdollisuus tutustua tähän vauhdikkaaseen koiraurheilulajiin.

Kaikille hallissa vierailijoille tarjotaan lauantaina ja sunnuntaina avajaisten tunnelmissa pullakahvit. Lisäksi juhlan kunniaksi on agilitykilpailujen koiratarvikemyyjillä mukavia avajaistarjouksia.

Hakunilan Seudun Koiraharrastajat  ja Border Agility Team toivottavat kaikki tervetulleeksi tutustumaan Suomen suurimpaan lämmitettyyn koiraurheiluhalliin, Vuokkoset Areenaan!

Vuokkoset Areena

Vuokkoset Areena on lämmitetty koiraurheiluareena Ojangon koiraurheilukeskuksessa Vantaalla. Areena on kooltaan 2700 neliömetriä ja siinä on kumirouhetekonurmialusta. Areenalle on viisi aidattua
harjoituskenttää ja sinne mahtuu kaksi täysimittaista agilityn kilpailukenttää. Vuokkoset Areenan omistaa Ojangon koiraurheilukeskus Oy, jossa ovat osakkaina Hakunilan Seudun Koiraharrastajat ry ja Border Agility Team ry.
Lisätietoa hallista löytyy osoitteesta http://www.ojanko.fi