Agria Eläinvakuutuksesta Ojangon koiraurheilukeskus Oy:n pääyhteistyökumppani

Tiedote 14.3.2018
Julkaisuvapaa heti

Agria Eläinvakuutuksesta Ojangon koiraurheilukeskus Oy:n pääyhteistyökumppani

Ojangon koiraurheilukeskus Oy ja Agria Eläinvakuutus ovat sopineet vähintään kolme vuotta kestävästä yhteistyöstä. Uuden sopimuksen myötä koiraurheilukeskuksessa sijaitsevan sisäharjoitteluhallin nimi muuttuu “Agria Eläinvakuutus Areenaksi”.

Agria on yksi maailman suurimmista eläinvakuutusyhtiöistä. Yhtiöllä on vakiintunutta liiketoimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Suomessa Agria tarjoaa markkinoilla täyden valikoiman vakuutustuotteita koiraurheilijoille, koiranomistajille ja -kasvattajille.

Ojangon koiraurheilukeskus Oy on Hakunilan Seudun Koiraharrastajat HSKH ry:n ja Border Agility Team ry:n omistama yhtiö, joka mahdollistaa agilityn ympärivuotisen
harjoittelun Suomen suurimmassa koiraurheilukeskuksessa Vantaan Ojangossa. Yhtiön omistama koiraurheiluareena on vakiinnuttanut paikkansa koiraurheilun kansallisten ja kansainväliset koiraurheilukilpailujen tapahtumapaikkana, ja toimii viikoittain yli 500 koiraurheilijan harjoittelutilana.

– Tavoitteenamme on säilyttää Agria Eläinvakuutus Areena Suomen johtavana koiraurheilun harrastus- ja tapahtumapaikkana. Vuonna 2012 valmistuneen areenan puitteet monipuoliselle koiraharrastamiselle ovat erinomaisessa kunnossa. Seuraavan kerran koiraurheilukeskus toimii kansainvälisten kilpailujen tapahtumapaikkana jo elokuussa, kun agilityn Pohjoismaiden mestaruudet ratkotaan Agria Eläinvakuutus Areenalla 10.-12.8.2018, kertoo Ojangon koiraurheilukeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Lauren.

– Yhteistyöllä pyritään myös lisäämään vakuutettujen koirien määrää Suomessa. Argia Eläinvakuutus haluaa olla yhteistyön kautta mukana edistämässä koirien hyvinvointia ja terveyttä sekä madaltamassa koiranomistajien kynnystä harrastaa koiransa kanssa, täydentää Agria Eläinvakuutuksen Anna Linder.

Yhteistyö tulee näkymään Agria Eläinvakuutus Areenalla ja siellä järjestettävissä tapahtumissa sekä molempien osapuolten viestinnässä ja markkinoinnissa.

Lisätietoja:
Markku Lauren, Ojangon koiraurheilukeskus Oy, markku@hskh.net
Anna Linder, Agria Eläinvakuutus, anna.linder@agria.fi