Suvi Erola ja Mosku tekivät Vuokkoset Areenan historian ensimmäisen nollaradan

Avajaiset 21.1.2012

Vuokkoset Areenan ensimmäinen kilpailuviikonloppu käynnistyi  lauantaina  1-luokan maksikoirien kilpailulla. Ensimmäisen nollaradan teki kahdeksantena radalle startannut koirakko, Suvi Erola IMPHA (Impivaaran Hallit) ja bordercollie Mosku (Maccabee Twice as Nice). Koirakon aika oli hieno, 35,08 sek radalla, jonka ihanneaika oli 51 sek.

Mosku on Suvin ensimmäinen agilitykoira ja he ovat harrastaneet lajia kolmisen vuotta. Vuokkoset Areenan avajaiskisa oli Moskun 4. Kilpailu. Mikä hienoa, tulos oli myös koirakon toinen luokkanousuun oikeuttava nollatulos.

Agilityn lisäksi Suvi on aktiivinen TOKO:n harrastaja. Agilityn pariin hän ajautui muutaman treenikerran kautta. Erityisesti agilityn haastavuus  ja monipuolisuus kiinnostivat. -Agility on ihan oma maailmansa. Hauska niin minulle ja koirallekin ja haastava ennen kaikkea minulle,” toteaa Suvi agilitysta.

Suvi Vuokkoset Areena oli luonnollinen valinta harjoitelupaikaksi; se on Nurmijärveä lähin lämmin agilityhalli. Koiraharrastajat ovat tottuneet matkustamaan pitkiäkin matkoja harrastuksensa vuoksi koska tiloja lajin harrastamiseen on suhteellisen vähän. -Tosin, ei tänne nyt niin pitkä matka Nurmijälveltä ole, toteaa Suvi lopuksi.

Ensimmäinen nollarata oli hyvä enne; Suvi Erola ja Mosku voittivat luokan. Toiseksi kilpailussa tuli pitkäkarvainen collie Tinka ja Anna Friman HSKH ry:stä ajalla  39,94 ja kolmanneksi australian paimenkoira Nella ja Nina Ölander myöskin HSKH ry:stä ajalla 40,48 sek.

Suvi ja Mosku starttaavat uudestaan myöhemmin lauantaina ja nähtäväksi jää saavatko he myös toisen nollatuloksen. Jos näin käy, nousee koirakko 2-luokkaan!

suvi erola