UUTUUS! Halli Tehis Cup 2013

Tervetuloa talven 2013 Tehis Cupiin Vuokkoset Areenalle (Pitkänsuontie 8, Vantaa)  5.3. ja 26.3! Molempina päivinä kisataan möllien ja kisaavien rata sekä putkirata.

Möllit ja kisaavat starttaavat kussakin kokoluokassa sekaisin samalla radalla, mutta möllien ja kisaavien estejärjestys on eri. Mölleissä ei ole keppejä, keinua, rengasta eikä pussia. Möllien alaikäraja on 15kk ja kisaavien 18kk. Putkiradalla on vain putkia ja alaikäraja putkiradalle on 12kk. Kaikki koko- ja tasoluokat kisaavat putkiradalla täysin saman radan. Putkirata pyörii omana kisanaan toisella kentällä. Sama koira voi ottaa useamman startin ja paras tulos jää voimaan. Sekä mölleissä että kisaavissa palkitaan kolme parasta koirakkoa jokaisesta säkäryhmästä. Putkikisassa palkitaan viisi parasta koirakkoa. Lisäksi 26.3. palkitaan osakilpailuiden yhteispisteissä paras koirakko kummastakin luokasta kaikista kolmesta säkäryhmästä sekä putkikisasta FitDog-tuotteella.

Kisat alkavat klo 18.15 ja ilmottautuminen klo 17.30.
Kisat käydään Volkswagen- ja Pikku Myy-kentillä (kentät 4 ja 5).

– möllien tai kisaavien rata 8 €/startti tai kaksi starttia 15 €
– putkirata 5 €/startti
Varaathan mukaan tasarahan!

Luokkajärjestys 26.3. medi-maxi-mini. Ilmoittautuminen on käynnissä kunkin säkäluokan kilpailun alkuun saakka. Rataan tutustututaan kokoluokittain. Möllien ja kisaavien rataantutustuminen tapahtuu omissa ryhmissään. Putkiradalle on jatkuva ilmoittautuminen ja rataan tutustutaan puolen tunnin välein, tasalta ja puolelta.

Halli Tehis Cupin aikana Agipalan minibuffassa myytävänä syötävää ja juotavaa.

Huomaathan, että hallissa on niukasti tilaa oleskeluun, joten pidäthän koirasi ensisijaisesti autossa ja lämmittelethän sen ennen halliin saapumista. Hallilla ei ole vesipistettä, joten varaathan koirallesi vettä mukaan!

Halli Tehis Cup säännöt